به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، این کتاب براساس مصوبۀ وزارت علوم و سرفصل های آن تنظیم شده است و هر جلد آن برای یک درس ۲ واحدی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی فلسفه تدوین شده است.
دکتر مصباحیان عضو هیات علمی گروه فلسفه دانشگاه تهران در این خصوص گفت: مباحث این کتاب در چهار مرحله ارایه می شود و هدف کلی مراحل چهارگانۀ هر جلسه درس این است که با فلسفه یک فیلسوف مواجههای از زوایای مختلف صورت گیرد و برخی از لحظات کلیدی فلسفۀ او استخراج شود. وی افزود: هدف اساسیتر، خواندن هرچه بیشتر متن بوده است. چرا که بر پایۀ آخرین یافتههای متدولوژی آموزش زبان در حوزههای مختلف، خواندن رکن اصلی آموزش زبان قلمداد شده است و نوشتن و حتی شنیدن منوط و موکول و مشروط به خواندن دانسته است.
استاد فلسفه دانشگاه تهران ادامه داد:هر جلسۀ درس با روایت کوتاهی از فلسفۀ یک فیلسوف توسط استاد برجستهای از یکی از دانشگاههای معتبر دنیا آغاز میشود. این قسمت بر پایۀ مستندی با عنوان فلسفۀ غرب (Western Philosophy) تنظیم شده که در سال ۲۰۰۶ در کانادا منتشر شده است. این مستندِ گفتگو محور از فیلسوفان پیشسقراطی شروع می شود و تا فیلسوفِ برجستۀ فرانسوی، ژان پل سارتر، ادامه می یابد. از آنجا که شرح فلسفۀ هر فیلسوفی بر عهدۀ برجستهترین اساتید فلسفه در دانشگاههای مختلف گذاشته شده است، میتوان آنها را معتبر و قابل اعتماد دانست.
او اظهار داشت: قسمت دوم هر جلسه به متون اصلی فیلسوفان اختصاص یافته و تلاش شده است تا از ویراسته ترین و معتبرترین ویرایش های این متون استفاده شود. طبیعتاً آدرس هر متن منتخب در ابتدای آن متن زیرنویس شده است. ضمنا متون برگزیده در انطباق با مصوبۀ سال۱۳۹۶ وزارت علوم نیز هست.
به گفته مصباحیان ،قسمت سوم به مفاهیم اساسی مرتبط با فلسفۀ هر فیلسوف اختصاص یافته است. به روش مشابه، تلاش شده است تا مفاهیم نیز از منابع معتبری برگرفته شوند. کوئیزها یا آزمون ها نیز گرچه کاربردی تمرینی دارند ولی در مواردی ناظر بر لحظات کلیدی فلسفۀ فیلسوفان نیز هست. لازم به توضیح است که کوئیزها الزاماً در ارتباط با متونی که انتخاب شده، قرار نگرفته اند، بلکه استقلال ذاتی خود را دارند. این استاد دانشگاه تهران خاطرنشان ساخت:بدین ترتیب تلاش شده است از چهار منظر روایت، متن اصلی، مفاهیم و آزمون به فلسفۀ هر فیلسوف روی آورده شود و لحظات کلیدی اندیشۀ او استخراج شود. دو قسمت اول در بخش Readings آمدهاند و موضوع بحث و گفتگو در کلاس هستند و دو قسمت بعدی در بخش Assignments آمدهاند و کار کردن روی آنها به دانشجو واگذار شده است و کارهای خارج از کلاس او محسوب میشوند.
او ادامه داد: این کتاب چهار جلدی را می توان منبعی معتبر برای چهار درس ۲ واحدی متون فلسفی به زبان انگلیسی( مجموعا به ارزش ۸ واحد) برای دانشجویان کارشناسی فلسفه در دانشگاههای کشور و نیز یکی از منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد فلسفه برای متون فلسفی به حساب آورد.
یاد آور می شود،درس متون فلسفی به زبان انگلیسی برای مقطع کارشناسی رشتۀ فلسفه تاکنون در قالب دو درس 4 واحدی ارایه شده است و بر اساس مصوبه جدید از این پس در قالب چهار درس دو واحدی، بر اساس دوره های تاریخی یونان قدیم، قرون وسطی، عصر جدید و دورۀ معاصر ارائه می شود.
علاقه مندان برای تهیه این اثر می توانند به فروشگاه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به آدرس تهران - خيابان انقلاب –خیابان فخررازی – تقاطع ژاندارمری – ساختمان منشور دانش- طبقه همکف-پلاک 6 مراجعه و یا با شماره تلفن 02166487625تماس حاصل نمایند.